Congressen, symposia en bijeenkomsten

Kennis delen en vermenigvuldigen

Eén van de doelen van de Stichting RoLeX is kennis delen. In de loop van de jaren is gebleken dat kennis delen vooral vermenigvuldigen is! Bij alle congressen van stichting RoLeX zijn de deelnemers longartsen en longartsen i.o. Ook het docentenkorps bestaat hoofdzakelijk uit longartsen en longartsen i.o. Hierdoor wordt er op drie fronten geleerd; van de state of the art lezingen en workshops, van de kennis en ervaring van de gerenommeerde sprekers op hun gebied en van de jonge frisse ideeën van de aios. Dat is vermenigvuldigen tot de derde macht!

Hieronder ziet u het pakket van cursussen dat Stichting RoLeX u te bieden heeft.
Ieder congres heeft een eigen website waarop alle informatie, zoals programma, sprekers en kosten, terug te vinden is.

We hopen u op één of meerdere congressen van Stichting RoLeX te mogen ontmoeten!

Congressen en symposia

Allergie aan Zee

28-29 september 2023

In het kader van de United Airways is allergie een onderwerp wat zowel KNO artsen als Longartsen in hun dagelijkse praktijk tegenkomen en waar ook regelmatig in samengewerkt wordt. Daarnaast heeft ook de allergoloog zo zijn rol in het geheel. Tegenwoordig komt daar ook de behandeling met biologicals bij. We nodigen u dus uit om, samen met uw collega long- of KNO arts of allergoloog, in te schrijven voor dit congres en samen met ons en alle andere sprekers dieper in te gaan op allergie tijdens Allergie aan Zee.

Aanmelden Downloads

Bomen over COPD 2023

Wolfheze, 12-13 november 2023

In de maand november staat gewoontegetrouw voor u als longarts, zowel Bomen over COPD op het programma, als de NVALT Bronkhorst nascholing. De Bronkhorst heeft dit jaar als onderwerp COPD. Omdat we u niet met dit onderwerp willen overvoeren en ook geen concurrent willen zijn van de Bronkhorst hebben we als organisatie een speciale editie van Bomen georganiseerd. We willen met u Bomen over Communicatie! Het concept van de cursus blijft vanwege de grote waardering gelijk; laagdrempelig karakter, interactie in kleine groepen, ruimte voor casuïstiek en docentenkoppels longarts-aios.

Aanmelden

Op de Hoogte van Astma

Davos, 13-16 maart 2024

Meer informatie over Op de Hoogte van Astma 2024 volgt z.s.m.

Aanmelden Downloads

‘Liverpool’ palliatieve zorg door de ogen van de longarts

Apeldoorn, 11-12 april 2024

Meer informatie volgt z.s.m.

Aanmelden Downloads